PVC Ytterdörrar – SCHÜCO – KÖMMERLING

 

PVC-ytterdörrar-fran-PolenDörrar är tillverkade av slagfast och stöttålig PVC som produceras av det välkända företaget Schüco. Multi-kammare profiler garanterar bra termisk isolering och stålförstärkningar med stora storlekar och optimal tjocklek säkerställer produktens styvhet och stabilitet.

 

Profilernas konstruktion ger dig möjlighet att montera lås med flerpunktslåsning samt förstärkta stängningselement. Denna lösning gör det möjligt att få en säker dörr med lång livslängd. Dessutom har varje PVC ytterdörr en låg tröskel i aluminium med en termisk distans.

 

Fyllning av dörrvingen består av två lager plastskivor som åtskiljas med polyuretanskum. Denna kombination garanterar utmärkt värmeisolering av dörren. Panelerna kan prydas med olika typer av glas och ornamentramar. Ytskiktet av PVC- skivor är täckt med folier av hög kvalitet eller akryllack som är resistenta mot olika väderleksförhållanden och UV-strålar. Förutom de dörrmodeller som presenteras nedan tillverkar vi gärna dörrar efter ditt individuella projekt.

 

När du planerar att installera dubbelvinge dörrar med flyttbar stolpe, bör du ta hänsyn till det faktum att de enbart kan öppnas utåt på grund av täthet på tröskeln.

 

 

 

 

 

 

Profiler Schüco CT70

Profiler Schüco SI82

Profiler Kömmerling 76MD

dörrar-schuco-ct70-fran-Polen dörrar-schuco-si82-fran-Polen dörrar-kommerling-76md-fran-Polen-1

 

 

 

 

 

När det gäller utförandets specifikation kan urskiljas:

 

 

dörrar som öppnas inåt
 

dörrar som öppnas utåt
 

dörrar med en vinge
 

dubbelvinge dörrar
dörrar-som-öppnas-inåt dörrar-som-öppnas-utåt dörrar-med-en-vinge dubbelvinge-dorrar-fran-Polen

 

 

 

dörrar med en vinge med sidoljusinsläpp
 

dörrar med en vinge med övre ljusinsläpp
 

dörrar med en vinge med övre ljusinsläpp sidoljusinslapp
 

dörrar med en vinge med övre ljusinsläpp sidoljusinslapp
dörrar-med-en-vinge-med-sidoljusinsläpp dörrar-med-en-vinge-med-övre-ljusinsläpp dörrar-med-en-vinge-med-övre-ljusinsläpp-sidoljusinslapp dörrar-med-en-vinge-med-övre-ljusinsläpp-sidoljusinslapp-Polen