Ytterdörrar från Polen: energisparande/funktionella/komfortabla/ estetiska

 

Ytterdorrar-fran-PolenI dörrkonstruktioner av företaget TUR-PLAST används system av aluminiumprofiler och PVC-profiler. Fördelarna med våra dörrar som baseras på en solid konstruktion är tillförlitlig drift och lång livslängd.  En annan fördel är det stora utbudet av färgbeläggningar och fyllningar. 

Särskilt rekommenderar vi superenergieffektiva och säkra dörrar av företagets kollektion GT doors. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt erbjudande.

 

 

 

 

 

 

 

 PVC  YTTERDÖRRAR
 ALUMINIUM-YTTERDÖRRAR
 Balkongdörrar, Terrassdörrar
Dragspeldörrar
 Ytterdorrar-fran-Polen-PVC  Ytterdorrar-fran-Polen-Aluminium  Balkongdörrar-Terrassdörrar-fran-Polen  Dragspelsystemet-PANORAMA-ytterdorrar-fran-Polen
Dörrar är tillverkade av slagfast och stöttålig PVC som produceras av det välkända företaget Schüco och Kömmerling. Multi-kammare profiler garanterar bra termisk isolering och stålförstärkningar med stora storlekar och optimal tjocklek säkerställer produktens styvhet och stabilitet. …  Vi tillverkar aluminium-dörrar på basis av företagets Aliplats profiler. De här profilerna kännetecknas av utmärkt styvhet, högkvalitativa beläggningar och modern design. I profilen STAR lyckades man erhålla mycket bra parametrar av termisk isolering och ett elegant utseende. Balkongdörrar bygger man på en standard fönsterram eller på en bredare ram. De är avsedda för lägenheter i höghus och husbalkonger, där det inte är möjligt eller nödvändigt att gå in utifrån.
Terrassdörrar är en variant av dörrar som är byggda på samma sätt som entrédörrar.
 Användningen av dragspeldörrar i utrymmen med stora glasytor är mycket bekvämt, eftersom dessa dörrar har sidoöppning och tack vare detta finns det inga hinder i form av stolpar eller fasta vingar i genomgången. Särskilt i händelse av hus omgivna med stora trädgårdar tillåter en sådan ihopdragen vägg av glas och aluminium den bästa kontakten med en vacker grön omgivning.