TILLVERKARE AV ENERGIEFFEKTIVA PVC FÖNSTER OCH ALUMINIUMFÖNSTER FRÅN POLEN

 

 

NYHETER

MULTIMEDIA

SERVICE OCH GARANTI

MATERIAL FÖR NERLADDNING

Fonster-fran-Polen  Fonster-fran-Polen-multimedia  Fonster-fran-Polen-garantie  Fonster-fran-Polen-downloads 

 

 

Företagets Tur-Plast vägledande principer är sedan 1994 att erbjuda exklusiva, högkvalitativa FÖNSTER och DÖRRAR till ett attraktivt pris med säkerställande av tillförlitlig service och garantipaket. Tack vare denna princip förtjänade vi förtroende hos fasta kunder – individuella mottagare och stora företag som realiserar byggandet av industrianläggningar och bostäder.

Vi behöll vårt goda rykte bland kunderna tack vare det hårda arbetet som utför vår väl motiverade och kvalificerade personal samt tack vare ett systematiskt införande till produktionen av nya, innovativa tekniker och material av högsta kvalitet från ledande tillverkare: Maco, Schüco, Kömmerling, Aliplast, Heroal, Glassolutions, GU, Möller, Frohmasco, Veyna och andra. Kvaliteten på de produkter som övervakas av specialister och datoriserad tillverkningsprocess . Produkters kvalitet övervakas av en specialiststab och en datoriserad tillverkningsprocess.

Vårt erbjudande omfattar ENERGIEFFEKTIVA PVC FÖNSTER Schüco och Kömmerling samt solida aluminiumfönster på basis av profiler av företaget Aliplast. Vi innehar dessutom exklusiva, högklassiga YTTERDÖRRAR i PVC eller aluminium. Som svar på kundernas efterfrågan har vi skapat en AVDELNING FÖR OTYPISKA FÖNSTER som sysslar med tillverkning av bågfönster, triangulära fönster och egentligen med produktion av varje fönsterform som har projekterats av arkitekter. Vi är specialiserade på tillverkning av TERRASSKJUTDÖRRAR AV HS-TYP utan tröskel eller med en låg tröskel. Sedan 2012 sysslar vi även med montering av yttre rullgardiner. Vi är förberedda att utföra nästan vilken beställning som helst för bostads- och industribyggande.

Företagets TUR-PLAST märke har sedan många år ett bra rykte PÅ DEN EUROPEISKA MARKNADEN av TILLVERKARNA av PVC FÖNSTER och aluminiumfönster. Köparna av våra produkter är polska kunder. Vi bedriver även export till Tyskland, Frankrike, Belgien, Nederländerna, Norge och Sverige. Fönster och dörrar av företaget TUR-PLAST har alla nödvändiga certifikat och attester. Produkterna genomgår rigorösa tester i laboratorium och uppnår utmärkta resultat. Ofta överstiger de betydligt de normer som gäller. Med hänsyn till stigande energipriser och nuvarande normer som används inom byggandet, har vi utökat vårt erbjudande med fönster och dörrar av PVC och aluminium för energieffektiva hus och passivhus.

Vi hoppas att i detta presenterade av oss erbjudande hittar ni en perfekt produkt och den dagliga användningen av företagets TUR-PLAST produkter uppfyller era förväntningar.