KAMPANJERBJUDANDE PÅ PASSIVFÖNSTER – KÖMMERLING 88MD – 47% 

/ från den 23 januari 2017 till den 31 augusti 2017 /

 

Vi erbjuder upp till -47 % rabatt på FÖNSTER i Systemet Kömmerling 88mm. Våra PASSIVFÖNSTER har genomgått en process med många tester och fått högsta möjliga certifierade resultat. Alla som tänker skaffa robusta fönster som ska hålla i många år bör bekanta sig med vårt KAMPANJERBJUDANDE PÅ KÖMMERLING 88 PASSIVFÖNSTER.

 

 

 

 

KAMPANJERBJUDANDE PÅ TAKFÖNSTER –  20% 

/ från den 7 juli 2017 till den 31 december 2017 /

 

 

 

 

 

SUPER PROMOTION SET – PVC FÖNSTER

Profil KÖMMERLING + paket av glas CLIMATOP LUX

med en varm ram SWISSPACER 

/ från den 7 januari 2016 till den 31 december 2016 /

 

Vi startade ett erbjudande med ett rabattpris på PVC FÖNSTER KÖMMERLING 76 D med paket av glas CLIMATOP LUX i energiklass „A”.

 

KÖMMERLING 76 MD
CLIMATOP LUX + SWISSPACER
Promotion-Fonster-fran-Polen-kommerling Promotion-Fonster-Polen-climatop-lux-swisspacer

 

 

CLIMATOP LUX – NI SKA KOMMA IHÅG DETTA NAMN

Det är den första flerglasrutan som uppfyller de strängaste europeiska standarderna för energieffektivitet i byggnader och fick den högsta energiklassen „A”. Användningen av detta paket av glas i ett fönster tillåter inte bara att undvika värmeförluster i byggnaden, utan också som är viktigast att få 25 tusen kWh gratis energi från solljus. Detta är mycket viktigt i de länder där solenergin är en bristvara.

 

Promotion-Fonster-fran-Polen-climatop-lux-swisspacer

 

 

ENERGIEFFEKTIVA-FÖNSTER-FRÅN-POLEN-klasa-a-climatop-lux-tur-plastTvåkammarglas CLIMATOP LUX med en varm ram SWISSPACER tillåter uppvärmning av utrymmen genom utnyttjande av passiv solvärme.  Tack vare detta blir FÖNSTER FRÅN FÖRETAGET TUR-PLAST på basis av energieffektiva profiler KÖMMERLING 76MD med ett paket av glas CLIMATOP LUX och med en varm ram SWISSPACER inte bara en källa till stora mängder av naturligt ljus (ljustransmission på den högsta nivån av TL = 73%), utan också en förnyelsebar energikälla (utan installation av ett vindkraftverk på gården).

 

 

Hur fungerar det?

CLIMATOP LUX är flerglasrutor som består av två kammare. Utrymmet mellan glasen med en minimal tjocklek av 14mm är fyllt med argongas och påsatt på en s.k. ”varm ram” SGG SWISPACER som kraftigt minskar effekten av en värmebrygga som ofta förekommer vid gränsytan mellan glaset och ramen. Detta två-kammare-paket består av tre glas, av vilka ytterglaset och innerglaset är täckta med speciella beläggningar PLANITHERM LUX med låga koldioxidutsläpp. Tack vare dessa speciella beläggningar och den varma ramen kan effektivt reduceras utsläppet av varm luft och – viktigast av allt – får man ca 70 % mer solstrålning i utrymmen i jämförelse med det vanliga glaspaketet. Denna bevisade hög energiöverföring och hög överföring av solljus garanterar en maximal belysning av utrymmen. Man får gratis solenergi som mycket tydligt avspeglas i ökade energibesparingar.

 

 

 

 

Fonster-fran-Polen-climatop-lux