Fönster KÖMMERLING 76 MD – Framtidens energieffektiva fönster

 

 

 

fonster-Polen-pcv-kommerling-76mmMD1. OVANLIG TERMISK ISOLERING

Den presenterade 5-kammars fönsterprofilen KÖMMERLING 76 MD uppnår utmärkta värmeisolering parametrar. Värmegenomgångskoefficienten Uf har värde upp till 1,1 W / (m2K) vid användning av standardruta. Vid användning av referensruta uppnår Uw värde på maximal 0,73 W/m2K.

 

2. SYSTEM FÖR ÖKAD STYVHET

Särskilda stödpunkter i fönsterprofilen KÖMMERLING 76 MD gör att stålarmeringen alltid är i rätt läge.

 

3. INNOVATIV KAMMARKONSTRUKTION

Fönsterprofilens KÖMMERLING 76 MD kammare har konstruerats i enlighet med de senaste tekniska lösningarna. De säkerställer en bättre termisk och akustisk isolering, konstruktionens optimala stabilitet samt en hög lastkapacitet, vilket är särskilt viktigt vid användning av tunga rutor.

 

4. STABIL FUNKTIONALITET

Fönsterprofilen KÖMMERLING 76 MD har konstruerats på så sätt att befästning av beslagens bärande element ska gå igenom många profilens väggar, vilket perfekt skyddar ställen i områden som utsätts för särskild belastning.

 

5. MÖJLIGHETER TILL UTFORMNING AV YTTERYTAN

Fönsterprofilen KÖMMERLING 76 MD tillåter individuella lösningar avseende val av profilernas ytteryta – från faner dekor av träliknande struktur eller av enhetlig struktur till innovativa aluminiumbeklädnader
Alu Clip Pro.

 

 

 

KARAKTERISTISKA EGENSKAPER – FÖNSTERPROFIL KÖMMERLING 76 MD

 

 

Fonster-fran-Polen-kommerling-BÄTTRE-INBROTTSSKYDDBÄTTRE INBROTTSSKYDD

Fönsterprofiler KÖMMERLING 76 MD har en sådan konstruktion som möjliggör enkel montering av speciella anti-inbrott beslag och andra extra säkerhetssystem, till exempel rullgardiner, fönsterluckor.

 

 

 

 

 

Fonster-fran-Polen-kommerling-SMAL-OPTIKSMAL OPTIK

Smala fönsterprofiler KÖMMERLING 76 förstorar rutans yta. Systemets attraktivitet växer även tack vare valmöjlighet av ett brett spektrum av dekor av trästruktur eller enhetlig struktur samt innovativa anodiserade eller pulverlackerade aluminiumbeklädnader.

 

 

 

 

Fonster-fran-Polen-kommerling-BÄTTRE-BULLERSKYDDBÄTTRE BULLERSKYDD

System för fönsterprofiler KÖMMERLING genom användning av speciella rutor garanterar optimalt skydd mot yttre buller.

 

 

 

 

Fonster-fran-Polen-kommerling-UTMÄRKT-TÄTHETUTMÄRKT TÄTHET

Moderna packningar som monteras i fönsterprofiler KÖMMERLING 76 är ett utmärkt skydd mot drag, damm och regn samt påverkar behagligt inomhusklimat.

 

 

 

 

Fonster-fran-Polen-kommerling-UTMÄRK-TERMISK-ISOLERINGUTMÄRK TERMISK ISOLERING

Systemet KÖMMERLING 76 kännetecknas av bästa parametrar gällande värmeisolering. Man använder teknisk innovation beroende på användning av termoisolerande lagar proEnergy Tec.

 

 

 

 

Fonster-fran-Polen-kommerling-ENKEL-SKÖTSELENKEL SKÖTSEL

Profilernas KÖMMERLING 76 högkvalitativa ytteryta är extremt resistent mot ändrade väderförhållanden och dess rengöring är mycket lätt.

 

 

 

 

Fonster-fran-Polen-kommerling-OVANLIG-STABILITETOVANLIG STABILITET

Den optimalt placerade stålarmeringen i ramens och vingens profiler av systemet KÖMMERLING 76 garanterar perfekta statiska egenskaper. I versionen med ett limmade ruta bildar tre komponenter ”vinge-lim-ruta” en hållbar, mycket stabil konstruktion. I versionen med aluminiumbeklädnader
Alu CLip Pro tar beklädnaden över en statisk funktion.

 

 

 

Fonster-fran-Polen-kommerling-PERFEKT-VENTILATIONPERFEKT VENTILATION

Systemet KÖMMERLING 76 erbjuder det optimala ventilationssystemet som säkerställer ett behagligt inomhusklimat.

 

 

 

Fonster-fran-Polen-kommerling-OVANLIG-LIVSLÄNGDOVANLIG LIVSLÄNGD

Högkvalitativa samt hälso- och miljövänliga KÖMMERLING profiler av plast utförs i ekoteknik greenline och därmed garanterar lång livslängd av fönstren och indirekt påverkar ökning av fastighetsvärde .

 

 

 

 

Fonster-fran-Polen-kommerling-pcv76 mm

Systemet KÖMMERLING med inbyggnads djup på 76 mm är attraktivt inte bara för nya byggnader, utan först och främst perfekt lämpar sig för de mer krävande i fråga om arkitektur och energi renoveringshusen.

 

 

 

 

 

FÖNSTERFÄRGER – KÖMMERLING 76 MD

Fönster KÖMMERLING 76 ger en speciell och unik karaktär till vår lägenhet. I erbjudandet av fönstertillverkaren företaget Tur-Plast från Polen hittar ni ett brett utbud av möjligheter som gör det möjligt att förverkliga de mest kundanpassade och abstrakta projekten:

 

 

1. Klassisk vit

Ett elegant fönster i vitt åtnjuter alltid stor popularitet. Fönsterprofilernas släta, glänsande yta är lätt att rengöra. Den är beständig mot ändrade väderförhållanden och garanterar hållbarhet samt trevligt utseende.

 

2. Folier dekor – universella färger

Tillgängliga för folien dekor universella färger övertygar med den eleganta silkestrukturen av ytterytan. Den är mycket behaglig att ta i och därmed lätt att rengöra. Tack vare användning av speciella metallpigment ser metalliska färger ut som borstad metall.

 

3. Folier dekor – trästruktur

Man kan välja folier dekor med en träliknande struktur på utsidan och en naturlig vitfärg på insidan eller välja en träliknande struktur både på utsidan och insidan. Detta möjliggör fönstrets anpassning till interiören eller göra dem nästan osynliga. Alla folier dekor har en särskilt ädel struktur av ytteryta.

 

 

 

Klassisk vit
Folier dekor – universella färger
Folier dekor – trästruktur
fonster-Polen-fonsterfarger-klassisk-vit fonster-Polen-fonsterfarger-folier-dekor-universella fonster-Polen-fonsterfarger-folier-dekor-trastruktur