PVC FÖNSTER – PROFILER KÖMMERLING – Upptäck de bästa i sin energieffektiva klass och helt ekologiska fönstersystem

 

logo-kommerling-fonster-Polenlogo-fonster-tur-plast

 

Vi rekommenderar både energieffektiva och ekologiska fönster som produceras av fönstertillverkaren företaget Tur-Plast från Polen på basis av fönsterprofiler KÖMMERLING. Vårt erbjudande omfattar två fönstersystem: KÖMMERLING 76 AD och KÖMMERLING 76 MD, vita, fanerade och också med innovativa aluminiumbeklädnader. Vi inbjuder dig att bekanta dig med detaljer av vårt erbjudande. 

 

 

Utmärkt kvalitet och precision vid utförande
Framtidens energieffektiva fönster
Passivfönster standard
 Speciell och unik karaktär till vår lägenhet
 KÖMMERLING
76 AD
 KÖMMERLING
76 MD
 KÖMMERLING
88 MD
 KÖMMERLING 76 
FÖNSTERFÄRGER 
Fonster-Polen-KOMMERLING-76ad Fonster-Polen-KOMMERLING-76md fönsterkarmar-FÖNSTER-frăn-POLEN-kommerling-88-PVC Fonster-Polen-KOMMERLING-76-FONSTERFARGER

 

 

EXKLUSIVA FÖNSTER FÖR KRÄVANDE KUNDER – konstruktion av fönsterprofiler

Den nya generationen av profiler – KÖMMERLING 76 – styr mot nya horisonter. Systemet KÖMMERLING 76 är resultatet av stor erfarenhet, många års forskning och utveckling, användning av modernsta konstruktioner och datorsimuleringar samt ett flertal av tester och försök. KÖMMERLING 76 är det bästa i sin klass fönstersystemet!

Fönsterprofiler av företaget KÖMMERLING har en innovativ kammarkonstruktion, som har konstruerats i enlighet med de senaste tekniska lösningarna. De säkerställer en bättre termisk och akustisk isolering, konstruktionens optimala stabilitet samt en hög lastkapacitet, vilket är särskilt viktigt vid användning av tunga glas. Skaparna av fönsterprofiler KÖMMERLING 76 ägnar särskild uppmärksamhet åt miljöfrågor. Högsta funktionalitet och ovanlig värmeisolering med optimal materialförbrukning. Sedan många år håller sig KÖMMERLING till reglerna ”greenline”. Vid tillverkning av PVC-fönster kan skadligt bly ersättas med organisk kalk/zink.

 

 

logo-fonster-tur-plastTILLVERKARE AV PVC FÖNSTERPROFILER – företaget KÖMMERLING

Tillverkare av fönstersystem KÖMMERLING har ett mycket gott rykte på fönstermarknaden tack vare den höga kvaliteten på sina produkter och det gradvisa införandet av innovativa tekniker.

Företaget KÖMMERLING grundades av Karl Kömmerling 1897. Vägen till produktion av PVC plastprofiler har lett genom tillverkning av lim och syntetgummi. År 1957 började företaget tillverka rullgardiner av plast och år 1967 börjades extrudering av PVC fönsterprofiler av högsta kvalitet. Många års erfarenhet har gjort företaget KÖMMERLING till en nuvarande marknadsledare.

KÖMMERLING är ett PREMIUMMÄRKE bland PVC fönster- och dörrsystem.